Persondatapolitik – Cookies

Persondatapolitik – Gældende pr. 25. maj 2018

Vi er glade for din interesse for vores ydelser og dit besøg på DENTAL-ART.dk.
Det er meget vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit privatliv. Det er altid vores intention og mål at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven) GDPR, Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og den kommende Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

De personlige oplysninger du afgiver til os, behandles fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt formål. Men det er vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Når du køber produkter og bruger tjenester hos os, eller browser på vores hjemmeside fra din computer, mobiltelefon, eller mobilapplikation, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår.

Med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er DENTAL-ART defineret som dataansvarlig, som indsamler dine data. Hvis du har spørgsmål angående vores vilkår og betingelser eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:

Dental Art Klinik – Barbara Stawska ph.d.

Adresse: Plac Rodła 8, 70-419,  Stettin, POLEN
Telefonnummer: : 0048 91 431 54 81
Mail: biuro@dental-art.com.pl
Site: www.dental-art.com.pl

Dental Art Team – kontakt og samarbejdspartner:

Stomatologia-Kamienica25

Mr. Sławomir Kluzek
ul.Wielkopolska 25/10,.70-419,  Stettin, POLEN, (Indgang ved Monte Cassino)
Tel: +48 91 820 5000
Mail: biuro@stomatologia25.pl
Site: www.stomatologia25.pl

For at du kan indgå aftale med DENTAL-ART, har DENTAL-ART brug for følgende oplysninger:
Navn(e)
Adresse på den hovedrejsende
Telefon-/Mobiltelefonnummer
E-mail adresse
– (*) Det kan være nødvendigt med særlige informationer, som omhandler personfølsomme data – bl.a. såfremt patient har særlige sygdomme som der skal tages hensyn til – disse informationer, har Dental-Art naturligvis brug for i forbindelse med behandling.
Såfremt disse oplysninger oplyses til tandlægen, vil det kræve patientens underskrift (patienten godkender at Denatl-Art har modtaget-/opbevare disse informationer.)

Oplysninger, som indsamles i forbindelse med konsultation samt behandling

Ved bkonsltation samt behandling, indsamler vi personoplysninger fra dig for at kunne give dit et overslag og for at kunne behandle dig..

Oplysninger, som indsamles ved personlig kontakt

Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du kontakter os, f.eks. via kundeservice, mail, telefon eller på andre måder. Primært indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige for at besvare dit spørgsmål eller behandle din sag. Det er oplysninger om navn. Afhængigt af hvordan du vælger at kontakte os, kan vi også indsamle kontaktoplysninger som mailadresse eller telefonnummer.

Vi indsamle også andre personoplysninger, som du selv vælger at give til os. Det kan f.eks. være oplysninger om allergi, medicinsk tilstand eller andre oplysninger om dig.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det ene formål, at kunne levere ønsket ydelse til dig.

Personoplysningerne registreres hos DENTAL-ART og vi anvender Microsoft Office-produkter og systemydelser til vores interne arbejde.Alle dine personoplysninger opbevares sikkert på egne krypteret servere, som der dagligt tages backup af via cloud-løsninger samt i papirform på adressen i 5 år fra afrejsedatoen, hvorefter oplysningerne slettes permanent.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, ved telefonisk eller personlig henvendelse, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af din accept, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejer af DENTAL-ART samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på DENTAL-ART er Dr. Barbara Stawska ph.d. & Dr. Sławomir Kluzek (Stomatologia-Kamienica25)
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DENTAL-ART.

Det er nødvendigt at patienten godkender og acceptere disse vilkår, for at DENTAL-ART kan tilbyde ønsket ydelser.

Tilbagevirkende kraft
Vi har valgt at slette alle personfølsomme data som har været påført vores journaler (cpr nummer eller oplysninger omkring helbred som er blevet anvendt i forbindelse med konsultation eller behandlinger),  sm er sket indenfor de seneste 5 år.

Persondata til tredjepart
Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores ydelser til dig. f.eks. videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med køb af vores ydelser
(*) Ovenstående informationer kan være nødvendigt at dele med relevante samarbejdspartnere, forsikringsselskaber, revisor, advokat samt Skan Rejser

Overslag/regninger bliver til tider sendt til patienten via mail eller med post.

Herudover benytter vi Google Analytics samt cookies, som bl.a benyttes til at styke vores markedsføringsindsats.

DENTAL-ART tager alle forholdsregler for at sikre, at vores hjemmeside ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Men vi kan aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud af dine konti, installerer antivirus software og løbende opdaterer software og apps.

DENTAL-ART kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i DENTAL-ARTs systemer eller andre driftsforstyrrelser, som DENTAL-ART ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis uberettigede skulle få adgang til dine informationer, vil vi give dig besked uden unødig forsinkelse, og straks påbegynde afhjælpning af situationen ved brug af de fornødne værktøjer.

Dine rettigheder
Som kunde i DENTAL-ART kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi gemmer om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du ønsker at klage:
Enhver, der mener, at et firma overtræder PDL eller anden lov om privatlivets fred, kan henvende sig til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside.

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside

Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside – Vi benytter Google Analytics. Vi bruger informationen til løbende at forbedre hjemmesiden. Oplysningerne er anonyme og de afslører ikke din identitet. Det er kun DENTAL-ART, der har adgang til oplysningerne.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Dental Art Klinik – Barbara Stawska ph.d.

Adresse: Plac Rodła 8, 70-419,  Stettin, POLEN
Telefonnummer: : 0048 91 431 54 81
Mail: biuro@dental-art.com.pl
Site: www.dental-art.com.pl

Dental Art Team – kontakt og samarbejdspartner:

Stomatologia-Kamienica25

Mr. Sławomir Kluzek
ul.Wielkopolska 25/10,.70-419,  Stettin, POLEN, (Indgang ved Monte Cassino)
Tel: +48 91 820 5000
Mail: biuro@stomatologia25.pl
Site: www.stomatologia25.pl

Kort forklaring omkring cookie?
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox

Spørgsmål og klagevejledning
Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies
Hjemmesiden er en del af Foreningen for Dansk Internet Handels (FDIH) cookiemærke, og hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du derfor rette din klage til FDIH.

Inden du sender din klage til FDIH skal følgende forudsætninger være opfyldt:
Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og med hvad hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning.
Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet, senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen.
Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til FDIH på kontakt@fdih.dk.

Klagen skal indeholde:
Dit navn
Din adresse
Din e-mail-adresse
Dit telefonnummer
Hjemmesidens www-adresse
Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden
FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid. Får du medhold, bliver cookiemærket frataget hjemmesiden.

Cookiedeklarationen er leveret af Cookie Information.

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 01-05-2018:

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere. Vær opmærksom på, at du kan få problemer med at visse funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke tillader cookies.
Internet Explorer (eksternt link)

Firefox (eksternt link)

Safari (eksternt link)

Google Chrome (eksternt link)

Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så tilbyder Google værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on