Velkommen  til Dental Art!

 Vi har fornøjelsen at byde jer hjerteligt velkommen i vore moderne Dental Art-klinikker med højtuddannede tandlæger til yderst konkurrencedygtige priser. Ved behandling hos de polske tandlæger kan man opnå besparelser på op til 60% i forhold til danske priser.

Vore tandlæger er særdeles veluddannede med godkendte internationale certifikater og forbedre til stadighed deres kvalifikationer ved deltagelse i diverse internationale konferencer. Disse specialister er derfor yderst kompetente til alle slags tandbehandlinger, også for eksempel kirurgiske indgreb og implantationer.

 

 

For at yde den bedste komfort til vore patienter er vores klinikker udstyret med det mest moderne medicinske udstyr til behandling og diagnosticering.

Selve tandlægebehandlingen foregår i Polen, men den første konsultation for at stille diagnosen finder sted i København hver week-end.

Efter diagnosticeringen skræddersyer vi det bedste behandlingsprogram for hver enkelt patient. Samtidig kan vi i samarbejde med Skan Rejser – gennem mere end 30 år den mest erfarne arrangør af rejser til Polen på det danske marked – tilbyde den mest fordelagtige rejse og ophold i forbindelse med tandbehandlingerne.

 

 

 

Konsultation og overslag i København:
Bestil en tandlæge konsultation i København og få en præcis pris på din behandling inden du rejser til tandlægen i Stettin.
Pris – en konsultation koster kr. 200,-

Bemærk, der tages kun kontant betaling (ikke kreditkort).  Det er meget vigtigt at du husker at udfylde ALLE felter ved bestilling af tid.

Konsultationen forgår på adressen:
SUNDHEDSCENTER
Bækkeskovvej 4 2665 Vallensbæk Strand
Der er stor gratis p-plads på adressen.
Klinikken ligger ca. 7 minutters gang fra Vallensbæk togstation Se adressen på bykort klik her
Konsultation: Pris kr. 200,- kontant ved fremmøde

Vi taler Polsk og engelsk, men du vil modtage dit overslag på dansk.

Spar 50 – 60% på Kroner, Broer, Implanteter, blegning, rodbehandling osv i Stettin son er en skøn by der ligger i Polen

Tusindvis af danskere rejser til Stettin i Polen for at få foretaget tandlægebehandlinger:  Broer, Kroner, Implantater samt rodbehandlinger m.m.

Dette skyldes ikke mindst at tandlægepriserne i Danmark er skyhøje og at tandlæger i Polen og i Stettin er optil 50 – 60 % billigere end i Danmark. Kvaliteten er mindst ligeså god i Polen og i Stettin som den er hjemme i Danmark. Dental Art benytter den nyeste teknologi indenfor tandpleje og fortsætter med at dygtiggøre sig med løbende at tage special-kurser og certifikater.

Der er mulighed for at få foretaget en konsultation i København ca. hver 3-4. uge, hvor vi kommer til Danmark for at give dig et kyndigt overslag på en evt. behandling i Stettin i Polen. Her vil du typisk have mulighed for at spare optil 50 – 60% af prisen i forhold til de danske priser. Der vil være store besparelser på især: Kroner, broer, implantater, blegning samt rodbehandling som er lidt større indgreb og som er utroligt dyre i Danmark. En konsultation i København koster kr. 200,-
Du kan bestille tid til konsultation i København her på denne hjemmeside eller på Skan Rejsers hjemmeside.

Vi har derudover indgået en særaftale med det anderkendte danske rejsebureau Skan Rejser, som kører til Stettin 2 x ugentligt fra Sjælland  og hos Skan Rejser kan du købe en billig billig kvalitetsrejse hvor du bor på et af Stettins flotteste hoteller, nemlig Hotel Radisson Blu – du kan vælge mellem 4, 5 eller 8 dages ophold og priserne starter fra kr. 1498,- pr. person inkl. transport tur/retur samt hotel m/morgenmad samt gratis aftensmad.

Mange har valgt at rejse med Skan Rejser til Stettin og benyttet os i forbindelse med Kroner, Broer, Implantater, blegninger og ikke mindst rodbehandlinger og selfølgelig også alm. fyldninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker yderligere informationer omkring behandling af kroner, broer, implantater, blegning samt rodbehandling eller andre former for behandling. Vi har teknikken samt udstyret til at kunne imødekomme en hvilken som helst tandlægebehandling du måtte ønske. Alt vores udstyr er fuldt ud moderne og alle vores redskaber er ligeledes supermoderne – fuldstændig som du kender det hjemme fra Danmark. Vi benytter kun de bedste produkter og går ikke på kompromis med kvaliteten – måske du kan finde tandlæger i Stettin og i Polen som er en smule billigere end os, men så er det ikke sikkert de benytter den samme høje standard af produkter samt udstyr, og her vil vi ikke anbefale at du går på kompromis med produkter som skal holde i mange år.

Husk at selvom at du benytter tandlæger i udlandet, så er du stadig berettiget til tilskud fra det offentlige, præcist ligesom hvis du havde valgt en dansk tandlæge. Du kan læse mere omkring tilskud i udlandet her

Vi yder naturligvis garanti på alle vores behandlinger samt produkter: Bl.a. Kroner, Implantater, Broer, Blegning, Rodbehandling, fyldninger samt alle andre behandlinger …

Velkommen til vore klinikker

Med Venlig Hilsen

Dental Art.Team Dr. Barbara Stawska & Dr. Sławomir Kluzek

Denne side er opdateret 21.08.2023

Velkomen till Dental Art – tandklinik polen
Tagged on: